Κέντρο Εκπαίδευσης

Κέντρο Εκπαίδευσης του American College

Το Κέντρο Εκπαίδευσης του American College δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού από το 1995. Η αποστολή του Κέντρου είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κατάρτισης καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την αύξηση της παραγωγικότητας και καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης του American College διαθέτει έμπειρους, εξειδικευμένους και προσοντούχους εκπαιδευτές αφού συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο αξιόλογων εξωτερικών συνεργατών με πλούσια τεχνογνωσία. Το Κέντρο μας πρωταγωνιστεί στο χώρο της κατάρτισης, με συνεχή διεύρυνση και ποιοτική αναβάθμιση των δραστηριοτήτων και των τομέων κατάρτισης που προσφέρει.

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

Έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπαιδευτές

Έμπειροι και εξειδικευμένοι εκπαιδευτές

Οι εκπαιδευτές μας έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο στο αντικείμενο διδασκαλίας τους όσο και στην εκπαίδευση επαγγελματιών και είναι προσοντούχοι και πιστοποιημένοι από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Σεβασμός και εμπιστοσύνη

Σεβασμός και εμπιστοσύνη

Σεβόμαστε κάθε εκπαιδευόμενο που συμμετέχει στα σεμινάριά μας και έτσι δημιουργούμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας, επιλέγουν ξανά και ξανά το κέντρο μας για την κατάρτιση του προσωπικού τους.

Σύγχρονα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Σύγχρονα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο μέσω σύγχρονων εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Προσφέρουμε ανοικτά (πολύ-επιχειρησιακά σεμινάρια) αλλά και ενδο-επιχειρησιακά σεμινάρια σχεδιασμένα ειδικά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της κάθε εταιρείας και οργανισμού.

Σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις

Σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας είναι σύγχρονες, ασφαλείς, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα διδασκαλίας και είναι πιστοποιημένες από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου. Η όμορφη καφετερία μας, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να περάσουν ευχάριστα και ξεκούραστα τα διαλείμματα τους.

Θεματικοί τομείς εκπαίδευσης

Το Κέντρο προσφέρει εκπαίδευση στους ακόλουθους θεματικούς τομείς:
Χρόνια εμπειρίας
0
Διαφορετικοί θεματικοί τομείς εκπαίδευσης
0
Εταιρείες και οργανισμοί έχουν εμπιστευθεί την κατάρτιση του προσωπικού τους σε εμάς
0

Οι πελάτες μας

Εταιρείες και οργανισμοί που συμμετείχαν με εργοδοτούμενους σε σεμινάριά μας:

Τι είπαν για εμάς

Danae Ierodiakonou
Danae Ierodiakonou
Sunhall Hotel

Danae Ierodiakonou

Το σεμινάριο "Δημόσιες Σχέσεις" ήταν πολύ διαδραστικό και ευχάριστο, καθώς ο εκπαιδευτής είναι πολύ μεταδοτικός και ενθάρρυνε όλους τους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους! Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και γι' αυτό θα συνέστηνα σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο!

Louis Tsiattalos
Louis Tsiattalos
Atworks Coworking Space

Louis Tsiattalos

Το σεμινάριο ήταν άρτια δομημένο και το επίπεδο του σεμιναρίου ήταν ψηλό και επαγγελματικό. Δόθηκε έμφαση σε ουσιώδη στοιχεία.  Δόθηκαν σημειώσεις πριν την έναρξη του σεμιναρίου, κάτι πολύ βοηθητικό. Ο εκπαιδευτής κατόρθωσε με ευκολία να κρατήσει το ενδιαφέρον μας, αφού συμμετείχαμε όλοι στη συζήτηση. Προσφερθήκαν διαλείμματα για καφέ και φαγητό, καθότι το σεμινάριο ήταν αρκετές ώρες.”

Christina Michael
HMI & Partners

Christina Michael

Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό σεμινάριο καθώς μέσω αυτού κατάφερα να εμβαθύνω σε γνώσεις επί του θέματος αλλά και να τις εφαρμόσω στο χώρο εργασίας μου. Ο εκπαιδευτής ήταν αρκετά μεταδοτικός και με βεβαιότητα μπορώ να πω πως κατάφερε να μας μεταλαμπαδεύσει πολλές από τις γνώσεις του με τρόπο κατανοητό απλοϊκό και ευχάριστο. Η χρήση παραδειγμάτων από την καθημερινή ζωή και οι διάλογοι που είχαμε μαζί του, μας κρατούσαν σε εγρήγορση και διευκόλυναν την κατανόηση της θεωρίας. Καμία από τις απορίες μου δεν έμεινε αναπάντητη καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Marios Vasiliadis
Adboard Media

Marios Vasiliadis

Έμεινα ικανοποιημένος από το σεμινάριο, αφού κάλυψε σημαντικές πτυχές του θέματος. Ο εκπαιδευτής κατόρθωσε με ευκολία να κρατήσει το ενδιαφέρον μας, αφού συμμετείχαμε όλοι στη συζήτηση. Το American College οργάνωσε ένα πετυχημένο σεμινάριο. Η αίθουσα της παρουσίασης του σεμιναρίου και η καφετερία που έγιναν τα διαλείμματα ήταν πλήρως εξοπλισμένοι χώροι, κάτι που βοήθησε στη σωστή διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ευχαριστώ για τη διοργάνωση.

Maria Christofi

Maria Christofi

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Δημοσίων Σχέσεων το οποίο και διοργάνωσε το American College με μεγάλη επιτυχία. Ο εκπαιδευτής κος. Χρίστου, καταξιωμένος επαγγελματίας στον τομέα του, συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του σεμιναρίου με αποτέλεσμα το σεμινάριο να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μου. Πολλά συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ!

Yiangos Yiangou
Yiangos Yiangou
HMI & Partners

Yiangos Yiangou

Η παρουσίαση του εκπαιδευτή ήταν πολύ κατατοπιστική, με παράθεση όλων των σημαντικών δεδομένων της κάθε διδακτικής ενότητας. Ήταν ένα ευχάριστο σεμινάριο, στο οποίο αναλύθηκαν παραδείγματα από πραγματικές περιπτώσεις για καλύτερη κατανόηση. Υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα και ζωντανή συζήτηση στην αίθουσα σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η αίθουσα ήταν κατάλληλα εξοπλισμένη. Εν κατακλείδι ήταν ένα σεμινάριο το οποίο σίγουρα θα με βοηθήσει να ανέβω επίπεδο στο χώρο εργασίας μου.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια και τις προσφορές μας!

* Υποχρεωτικό
Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό