Ακαδημαϊκό Έτος και Περίοδοι Εισδοχής

Το ακαδημαϊκό έτος στο American College αποτελείται από δύο εξάμηνα, το Χειμερινό εξάμηνο (αρχίζει περίπου στις αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τέλη Ιανουαρίου) και το Εαρινό εξάμηνο (αρχίζει περίπου στις αρχές Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται αρχές Ιουνίου). Μια πιο σύντομη αλλά πιο εντατική καλοκαιρινή περίοδος μαθημάτων (Θερινή Περίοδος) προσφέρεται επίσης μέσα Ιουνίου και τελειώνει τέλη Ιουλίου. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στο Κολέγιο το Χειμερινό εξάμηνο (αρχές Οκτωβρίου) ή το Εαρινό εξάμηνο (αρχές Φεβρουαρίου). Η εγγραφή σε μαθήματα κατά τη διάρκεια της Θερινής Περιόδου είναι προαιρετική για τους παλιούς φοιτητές.

Οι φοιτητές αναμένεται να βρίσκονται στο Κολέγιο πριν από την έναρξη του εξαμήνου. Κάθε εξάμηνο ξεκινά με την εγγραφή των φοιτητών σε μαθήματα και τελειώνει με τις τελικές εξετάσεις αυτών των μαθημάτων. Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο παρέχει πληροφορίες για σημαντικές ημερομηνίες σε ένα ακαδημαϊκό έτος, όπως για παράδειγμα πότε αρχίζουν και τελειώνουν τα εξάμηνα, περίοδοι εγγραφών, περίοδοι εξετάσεων και αργίες.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό