Σύνδεσμος Αποφοίτων

Με χιλιάδες αποφοίτους σε όλο τον κόσμο, το American College έχει μια ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητα αποφοίτων. Οι απόφοιτοί μας εκπροσωπούν το Κολέγιο σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών παγκοσμίως, στους οποίους συμβάλλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των επιχειρήσεων, της βιομηχανίας της φιλοξενίας, του τουρισμού, της επιστήμης και της μηχανικής.

Ανεξάρτητα από το πότε θα αποφοιτήσεις, η εμπειρία με το Κολέγιο μπορεί να διαρκέσει μια ζωή! Όλοι οι απόφοιτοι του American College έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων του American College. Ο σύνδεσμος διατηρεί επαφή με τους απόφοιτους προκειμένου να τους κρατά ενήμερους για τα νέα και τις εκδηλώσεις του Κολεγίου, τις νέες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς και άλλες εξελίξεις και επιτεύγματα του κολεγίου, των φοιτητών και των αποφοίτων του. Επιπλέον, ο σύνδεσμος λαμβάνει πληροφορίες από τους απόφοιτους σχετικά με την απασχόληση τους και την εξέλιξη της καριέρας τους. Τέλος, ο σύνδεσμος καλεί τους αποφοίτους του American College να συμμετέχουν σε δραστηριότητες του Κολεγίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η διατήρηση επαφής με μια ενεργή διεθνή κοινότητα αποφοίτων δημιουργεί ευκαιρίες για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης, δικτύωση και πρόσβαση σε πόρους επαγγελματικής ανάπτυξης. Τα Μέλη σου Συνδέσμου Αποφοίτων του American College:

  • παραμένουν συνδεδεμένοι με την κοινότητα του Κολεγίου;
  • συνδέονται με ένα ισχυρό δίκτυο αποφοίτων που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο;
  • διατηρούν επαφές με την επόμενη γενιά αποφοίτων, μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων δικτύωσης και
  • υπηρετούν ως πρεσβευτές που εμπνέουν υποψήφιους φοιτητές και μελλοντικούς αποφοίτους του Κολεγίου.

Εάν είσαι απόφοιτος του American College και δεν είσαι μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων μας, μπορείς να γίνεις μέλος του Συνδέσμου συμπληρώνοντας τη σύντομη ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής που θα βρεις παρακάτω και να επωφεληθείς από το τι προσφέρει ο σύνδεσμος αποφοίτων μας.

Μπορείς επίσης να συνδεθείς με τη σελίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων του American College στο Facebook.

Φόρμα Εγγραφής Συνδέσμου Αποφοίτων
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πληροφορίες πιο κάτω και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
Γράψε το επώνυμο που είχες όταν αποφοίτησες
π.χ. Hotel Management
π.χ. Diploma, Bachelor degree
* Υποχρεωτικό
Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό