Τι είπαν για εμάς

Danae Ierodiakonou
Danae Ierodiakonou
Sunhall Hotel

Danae Ierodiakonou

Το σεμινάριο "Δημόσιες Σχέσεις" ήταν πολύ διαδραστικό και ευχάριστο, καθώς ο εκπαιδευτής είναι πολύ μεταδοτικός και ενθάρρυνε όλους τους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους! Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και γι' αυτό θα συνέστηνα σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο!

Louis Tsiattalos
Louis Tsiattalos
Atworks Coworking Space

Louis Tsiattalos

Το σεμινάριο ήταν άρτια δομημένο και το επίπεδο του σεμιναρίου ήταν ψηλό και επαγγελματικό. Δόθηκε έμφαση σε ουσιώδη στοιχεία.  Δόθηκαν σημειώσεις πριν την έναρξη του σεμιναρίου, κάτι πολύ βοηθητικό. Ο εκπαιδευτής κατόρθωσε με ευκολία να κρατήσει το ενδιαφέρον μας, αφού συμμετείχαμε όλοι στη συζήτηση. Προσφερθήκαν διαλείμματα για καφέ και φαγητό, καθότι το σεμινάριο ήταν αρκετές ώρες.”

Christina Michael
HMI & Partners

Christina Michael

Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό σεμινάριο καθώς μέσω αυτού κατάφερα να εμβαθύνω σε γνώσεις επί του θέματος αλλά και να τις εφαρμόσω στο χώρο εργασίας μου. Ο εκπαιδευτής ήταν αρκετά μεταδοτικός και με βεβαιότητα μπορώ να πω πως κατάφερε να μας μεταλαμπαδεύσει πολλές από τις γνώσεις του με τρόπο κατανοητό απλοϊκό και ευχάριστο. Η χρήση παραδειγμάτων από την καθημερινή ζωή και οι διάλογοι που είχαμε μαζί του, μας κρατούσαν σε εγρήγορση και διευκόλυναν την κατανόηση της θεωρίας. Καμία από τις απορίες μου δεν έμεινε αναπάντητη καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Marios Vasiliadis
Adboard Media

Marios Vasiliadis

Έμεινα ικανοποιημένος από το σεμινάριο, αφού κάλυψε σημαντικές πτυχές του θέματος. Ο εκπαιδευτής κατόρθωσε με ευκολία να κρατήσει το ενδιαφέρον μας, αφού συμμετείχαμε όλοι στη συζήτηση. Το American College οργάνωσε ένα πετυχημένο σεμινάριο. Η αίθουσα της παρουσίασης του σεμιναρίου και η καφετερία που έγιναν τα διαλείμματα ήταν πλήρως εξοπλισμένοι χώροι, κάτι που βοήθησε στη σωστή διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ευχαριστώ για τη διοργάνωση.

Maria Christofi

Maria Christofi

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Δημοσίων Σχέσεων το οποίο και διοργάνωσε το American College με μεγάλη επιτυχία. Ο εκπαιδευτής κος. Χρίστου, καταξιωμένος επαγγελματίας στον τομέα του, συνέβαλε σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του σεμιναρίου με αποτέλεσμα το σεμινάριο να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες μου. Πολλά συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ!

Yiangos Yiangou
Yiangos Yiangou
HMI & Partners

Yiangos Yiangou

Η παρουσίαση του εκπαιδευτή ήταν πολύ κατατοπιστική, με παράθεση όλων των σημαντικών δεδομένων της κάθε διδακτικής ενότητας. Ήταν ένα ευχάριστο σεμινάριο, στο οποίο αναλύθηκαν παραδείγματα από πραγματικές περιπτώσεις για καλύτερη κατανόηση. Υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα και ζωντανή συζήτηση στην αίθουσα σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Η αίθουσα ήταν κατάλληλα εξοπλισμένη. Εν κατακλείδι ήταν ένα σεμινάριο το οποίο σίγουρα θα με βοηθήσει να ανέβω επίπεδο στο χώρο εργασίας μου.

Modestos Argyrou
Adboard Media

Modestos Argyrou

Το σεμινάριο που παρακολούθησα μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Αναμφίβολα θα με βοηθήσει στους επαγγελματικούς μου ορίζοντες και όχι μόνο. Από την οργάνωση του μέχρι και την παράδοσή του ήταν εξαιρετικά δομημένο. Ο ομιλητής  με το ρόλο του και την ενέργειά του με έκανε να συγκεντρώσω την προσοχή μου, πράγμα που βοήθησε και στην κατανόηση του ευρύτερου νοήματος του σεμιναρίου.

Stella Nicolaou
Eurosure Insurance Company

Stella Nicolaou

Το σεμινάριο ήταν τόσο εποικοδομητικό όσο και ευχάριστο. Η μεταδοτικότητα και η θετικότητα του εκπαιδευτή  σε καθηλώνουν

Natasa Kyprianou
AdMalls

Natasa Kyprianou

Αξιόλογο σεμινάριο, μέσα από το οποίο έμαθα έξυπνες τεχνικές επικοινωνίας και ανάπτυξης των δημοσίων σχέσεων, κάτι που θα εφαρμόσω στην εργασία μου και θα βοηθήσει να εξελιχθώ σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ο εκπαιδευτής ήταν εξαιρετικός, έλυνε όλες τις απορίες μας με υπομονή και παρουσίαζε ρεαλιστικά παραδείγματα που μας βοήθησαν πολύ. Η διοργάνωση, οι εγκαταστάσεις του κολλεγίου, η εξυπηρέτηση και γενικά όλη η εμπειρία μου με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη. Καθ’ όλη τη διάρκεια το σεμινάριο ήταν πολύ ευχάριστο.”

Menelaos Michael
Adboard Media

Menelaos Michael

Το σεμινάριο είχε άριστη οργάνωση. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ καλός και μεταδοτικός, με εξαιρετικές γνώσεις για το θέμα. Έμεινα ικανοποιημένος τόσο από την ύλη που καλύφθηκε, όσο και από τις εγκαταστάσεις. Η όλη παρουσίαση του σεμιναρίου ήταν ολοκληρωμένη και όσα έμαθα, μπορώ πλέον να τα εφαρμόσω στην εργασία μου. Ευχαριστώ για την πολύ καλή διοργάνωση του σεμιναρίου. Θα με ενδιέφερε να  κάνω ξανά σεμινάριο με τον ίδιο εκπαιδευτή.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό