Γιατί να επιλέξεις το American College

Το American College προσφέρει αξιολογημένα-πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), ο οποίος είναι η αρμόδια αρχή για τη διασφάλιση της ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου.

Διεθνής αναγνώριση τίτλων σπουδών – Τα πτυχία και τα διπλώματα που εκδίδονται από το American College είναι πλήρως αναγνωρισμένα σε πολλές χώρες πέραν της Κύπρου. Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αποφοίτους μας να εργοδοτηθούν σε πολλές χώρες.

Εργοδότηση αποφοίτων – Η καλύτερη απόδειξη του υψηλού επιπέδου μόρφωσης που προσφέρει το American College είναι η επιτυχής εργοδότηση των αποφοίτων του. Η προσφορά αξιολογημένων-πιστοποιημένων προγραμμάτων σπουδών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας, προσφέρουν στους αποφοίτους μας τη δυνατότητα εργοδότησης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Εκατοντάδες απόφοιτοί μας είναι σήμερα επιτυχημένοι επαγγελματίες, σε σημαντικές θέσεις σε διάφορους οργανισμούς στον ιδιωτικό, δημόσιο και ημιδημόσιο τομέα.

Συνεργασίες με πανεπιστήμια του εξωτερικού – Το American College διατηρεί συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλο αριθμό αγγλόφωνων πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ευρώπης και άλλων χωρών. Αυτές οι συνεργασίες δίνουν στους φοιτητές μας τη δυνατότητα να γίνουν δεκτοί στο 2ο ή 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών ή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Καταρτισμένοι και έμπειροι καθηγητές – Το ακαδημαϊκό προσωπικό του American College αποτελείται από καθηγητές με μακρά διδακτική εμπειρία, διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο και διδακτορικούς τίτλους.

Οι σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του American College περιλαμβάνουν βιβλιοθήκη, διαδικτυακές πηγές εκμάθησης, εργαστήρια υπολογιστών, εργαστήριο δικτύων υπολογιστών, εργαστήριο μαγειρικής, εκπαιδευτικό εστιατόριο, γυμναστήριο, καφετέριες, αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία διοικητικού και ακαδημαϊκού προσωπικού.

Υπηρεσίες και δραστηριότητες φοιτητικής μέριμνας – Οι φοιτητές στο American College έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια φοιτητική ζωή γεμάτη δραστηριότητες, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, το κολέγιο μας προσφέρει άρτια οργανωμένες υπηρεσίες, οι οποίες στοχεύουν στην έγκαιρη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση αλλά και στην υποστήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών μας.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+ – Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απένειμε στο American College το Χάρτη Erasmus για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, το American College δίνει στους φοιτητές του τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο εξωτερικό (χωρίς επιπλέον δίδακτρα) σε ένα από τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα λαμβάνοντας χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μεταφορά πιστωτικών μονάδων – Το American College δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή έχουν περάσει εξετάσεις όπως το GCE A ή έχουν αποκτήσει γνώσεις/δεξιότητες/ικανότητες μέσω π.χ. επαγγελματικής εμπειρίας ή/και κατάρτισης, να μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες, μειώνοντας έτσι τη διάρκεια σπουδών και το κόστος απόκτησης του πτυχίου ή του διπλώματος τους.

Προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες – Το American College υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές του και τις οικογένειές τους προσφέροντάς τους προσιτά δίδακτρα. Το American College, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της εκπαιδευτικής του πολιτικής για την παροχή κινήτρων για υγιή ακαδημαϊκό ανταγωνισμό, προσφέρει υποτροφίες που καλύπτουν έως και το 100% των διδάκτρων.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό