Φοιτητικοί Όμιλοι

Τα μαθήματα και το διάβασμα είναι πολύ σημαντικά για τους φοιτητές, ωστόσο οι φοιτητές πρέπει να διατηρούν μια ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής και της κοινωνικής τους ζωής.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω των φοιτητικών ομίλων. Το διοικητικό προσωπικό του Κολεγίου, σε συνεργασία με τη Φοιτητική Ένωση, βοηθά στη διοργάνωση διαφόρων ομίλων.

Μερικοί από τους ομίλους αυτούς είναι: ο Όμιλος Χορού, Τραγουδιού, Δημοσιογραφίας, Σκακιού, Φωτογραφίας, Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, Υγείας, Κινηματογράφου, Futsal και Εκδρομών.

Επιπλέον, το American College έχει φοιτητές από πολλά μέρη του κόσμου.

Ως αποτέλεσμα, έχει δημιουργηθεί ένας αριθμός ομάδων φοιτητών των διαφόρων εθνικοτήτων π.χ. η ομάδα των Αφρικανών φοιτητών, η ομάδα των Ινδών φοιτητών και η ομάδα των Κινέζων φοιτητών.

Η κάθε ομάδα προωθεί τον πολιτισμό, την παράδοση, την ιστορία, τη μουσική, το φαγητό και τη λογοτεχνία της χώρας της, μέσα από συναντήσεις, παρουσιάσεις, πάρτι, διεθνείς βραδιές και πολλές άλλες κοινωνικές δραστηριότητες.

Οι φοιτητές μας ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ομίλους, ενισχύοντας έτσι την διαπολιτισμικότητα και τη συνεργασία μεταξύ φοιτητών διαφορετικών εθνικοτήτων.

Η συμμετοχή σε ομίλους και/ή η συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες των ομίλων είναι ένας ιδανικός τρόπος για τους φοιτητές να γνωρίσουν νέους φίλους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους στο Κολέγιο.

Η συμμετοχή σε ομίλους παρέχει στους φοιτητές νέες εμπειρίες ζωής, βοηθά στην ανάπτυξη πολύτιμων ηγετικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων, ενισχύει το σεβασμό προς την προσωπική και πολιτισμική διαφορετικότητα και παρέχει ευκαιρίες έκφρασης δημιουργικότητας και ταλέντου.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό