Φοιτητική Ένωση

Όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές του Κολεγίου είναι μέλη της Φοιτητικής Ένωσης και εκλέγουν τους αξιωματούχους της ένωσης. Οι κύριοι στόχοι της Φοιτητικής Ένωσης είναι η προώθηση της γενικής ευημερίας της φοιτητικής κοινότητας και η ενθάρρυνση της συμμετοχής των φοιτητών στις διάφορες πτυχές της ζωής του Κολεγίου. Η Φοιτητική Ένωση, μέσω του Προέδρου της, εκπροσωπείται στο Συμβούλιο και σε διάφορες επιτροπές του Κολεγίου. Η Φοιτητική Ένωση δραστηριοποιείται επίσης στην προώθηση της επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ φοιτητών διαφόρων προελεύσεων και πολιτισμών. Τέλος, η Φοιτητική Ένωση είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του Κολεγίου, άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της κοινωνίας γενικότερα.

Η κοινωνική ζωή όταν σπουδάζεις σε ένα Κολλέγιο είναι συχνά πολύ δραστήρια και ζωντανή και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να ενθαρρύνουμε παράλληλα με τις σπουδές σου. Το Κολέγιο μαζί με τη Φοιτητική Ένωση στοχεύουν στην στήριξη των φοιτητών ώστε οι φοιτητές να έχουν μια ευχάριστη παραμονή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Οι φοιτητές απολαμβάνουν εκδρομές στην ύπαιθρο που διοργανώνει το Κολέγιο και η Φοιτητική Ένωση τα Σαββατοκύριακα ή την περίοδο των διακοπών. Τέτοιες εκδρομές προσφέρουν την ευκαιρία να συνευρεθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε με συμφοιτητές σας και μέλη του προσωπικού μακριά από τη ρουτίνα των μαθημάτων.

Επιπλέον, το Κολέγιο μαζί με τη Φοιτητική Ένωση προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες να εμπλακούν σε δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικές εκδρομές και διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών.

Τέλος, το American College με τη βοήθεια της Φοιτητικής Ένωσης συμμετέχει ενεργά στην κοινότητα στηρίζοντας Εθελοντικές, Φιλανθρωπικές και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Συνδέσμους (Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων Κύπρου, Σύνδεσμος Μυοπαθειών Κύπρου κ.λπ.) και μέσω δραστηριοτήτων αιμοδοσίας. Η στήριξη παρέχεται με τη μορφή οικονομικών εισφορών και εθελοντικής εργασίας των φοιτητών.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό