Ακαδημαϊκή και προσωπική συμβουλευτική

Η ακαδημαϊκή συμβουλευτική παίζει σημαντικό ρόλο στην ακαδημαϊκή επίδοση των φοιτητών. Για το λόγο αυτό, το Κολέγιο ορίζει έναν σύμβουλο για κάθε φοιτητή. Οι φοιτητές μπορεί να επικοινωνήσουν με τους σύμβουλούς τους για να ζητήσουν βοήθεια σε ακαδημαϊκά και προσωπικά θέματα. Οι φοιτητές που δεν είναι σίγουροι για τους ακαδημαϊκούς τους στόχους ή που χρειάζονται συμβουλές σε ακαδημαϊκά θέματα, μπορούν να απευθυνθούν στο σύμβουλό τους για εποικοδομητική βοήθεια. Κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο οι σύμβουλοι φοιτητών βοηθούν τους φοιτητές να επιλέξουν τα κατάλληλα μαθήματα και να σχεδιάσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων τους.

Η Κολεγιακή εμπειρία είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή που παρέχει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και άλλες προκλήσεις. Κατά καιρούς, ένας φοιτητής μπορεί να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει σε αυτή τη νέα του ζωή και να νιώθει άγχος, μοναξιά ή κατάθλιψη. Τέτοιες δυσκολίες μπορεί να διαφέρουν, τόσο ως προς τη φύση τους όσο και ως προς το βαθμό τους, αλλά από όπου και να προέρχονται, είναι πιθανό να επηρεάσουν την ικανότητα των φοιτητών να μελετούν ή να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη ζωή τους. Οι σύμβουλοι φοιτητών παρέχουν συμπαθητική στήριξη και εμπεριστατωμένες συμβουλές, βοηθώντας τους φοιτητές να αναπτύξουν ανεξαρτησία, να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους και να βρουν το δρόμο τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό