Υπηρεσίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματα του Κολεγίου μας είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να καθορίσουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους, να επιλέξουν ένα πρόγραμμα για τις μετέπειτα σπουδές τους και να εντοπίσουν ευκαιρίες απασχόλησης.

Το Κολέγιο μας προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής απασχόλησης στους φοιτητές και στους αποφοίτους μας. Διατηρεί κατάλογο με τις κενές θέσεις εργασίας και διοργανώνει σεμινάρια για τη σύνταξη βιογραφικού, τον εντοπισμό κενών θέσεων και τη συμμετοχή σε συνεντεύξεις για εργασία. Επιπλέον, οργανώνουμε συνεντεύξεις για να βοηθήσουμε τους φοιτητές του American College να εργοδοτηθούν.

Διοργανώνονται επίσης σεμινάρια καριέρας και εκθέσεις εργασίας, κατά τη διάρκεια των οποίων φοιτητές και απόφοιτοί μας έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με συγκεκριμένα επαγγέλματα και να ακούσουν υποψήφιους εργοδότες να παρουσιάζουν τις κενές θέσεις των οργανισμών τους και για το τι μπορούν να προσφέρουν οι οργανισμοί τους σε φοιτητές και αποφοίτους.

Scroll to Top
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του American College
Παρακαλώ συμπληρώστε τις πιο κάτω πληροφορίες και ένα μέλος του προσωπικού του American College θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα.
* Υποχρεωτικό
Ενημερωτικό Δελτίο
Be the first to find out about our new offers!
* Υποχρεωτικό